Moje ime je Minela Šporčić, rođena sam 6. 8. 1981. u Bjelovaru. Djetinjstvo i prve dane školovanja provela sam u Klokočevcu, selu u kojem i danas trenutno boravim. Cijeli moj život povezan je s djecom i brigom o djeci. Uvijek sam čuvala, zabavljala i podučavala mlađe rođake i rođakinje te djecu po susjedstvu. Kao mala djevojčica maštala sam da sam učiteljica. Svoj san sam i ostvarila završivši Učiteljski fakultet u Zagrebu s pojačanim hrvatskim jezikom.

 

Danas sam učiteljica koja se bori pronaći posao u struci, ali prije svega mama predivne djevojčice koja će uskoro napuniti tri godine.

Funkciju predsjednice Društva Naša djeca Bjelovar obavljam skoro godinu dana na nagovor moje učiteljice, mentorice, prijateljice i prijašnje predsjenice DND Bjelovar. I hvala joj na tome.  Veseli me što mogu pomoći djeci i roditeljima u njihovu razvoju i usvajanju novih vještina i znanja. Pružiti im u našem gradu kvalitetno provođenje slobodnog vremena, ponuditi sadržaje koji ih vesele, na koje će rado dolaziti i kojih će se rado prisjećati kada odrastu.