Predsjednica DND-a Bjelovar

Ime mi je Sanja Vranješević.  Rođena sam  02.travnja 1983. godine u Bjelovaru, gdje i živim zajedno sa svojom obitelji. Djetinjstvo  i mladenačke dane provela sam u Šandrovcu, gdje sam pohađala osnovnu školu prva četiri razreda. Daljnje školovanje nastavila sam u  OŠ Veliko Trojstvo, gdje i danas radim kao učiteljica razredne nastave u Područnoj školi Malo Trojstvo. 

 

 

Od ranog djetinjstva željela sam postati učiteljica, te sam nakon završene srednje škole upisala Učiteljski fakultet u Petrinji, razrednu nastavu s pojačanim predmetom iz geografije. Odmah po završetku studija zapošljavam se u PO Šandrovac i od tada radoznalo plovim s dječicom kroz razne zgode i nezgode koje donosi škola. 

U Društvu Naša djeca Bjelovar volontiram već nekoliko godina, zajedno sa svim svojim divnim kolegicama, s kojima zajedničkim snagama pružamo djeci svoje nesebično vrijeme, ljubav, pažnju i pomoć.  Veseli me spoznaja da svojim malim trudom mogu pružiti nekome nešto što će ga veseliti, a opet malim djelima pomažemo DND-u i našem gradu da djeci omogućimo što kvalitetnije provođenje slobodnog vremena.

Danas, osim što sam učiteljica i volonterka,  prije svega sam mama jedne malene, vesele djevojčice i jednog malenog dječaka,  s kojima volim provoditi najviše vremena.

U svoje slobodno vrijeme volim se baviti kreativnim radom, stvarati svojim rukama razne dječje igračke, potrepštine i ukrase.