Predsjednica DND-a Bjelovar

Ime mi je Sanja Vranješević.  Rođena sam  02.travnja 1983. godine u Bjelovaru, gdje i živim zajedno sa svojom obitelji. Djetinjstvo  i mladenačke dane provela sam u Šandrovcu, gdje sam pohađala osnovnu školu prva četiri razreda. Daljnje školovanje nastavila sam u  OŠ Veliko Trojstvo, gdje i danas radim kao učiteljica razredne nastave u Područnoj školi Malo Trojstvo. 

Moje ime je Ivana Dolovski. Rođena sam 12. rujna 1983. godine u Bjelovaru.

1990. krećem u 1. razred, II. osnovne škole u Bjelovaru, tadašnje OŠ Milan Bakić Baja, gdje upoznajem svoju predivnu učiteljicu Smiljku, zbog koje se, nakon srednjoškolskog ekonomskog obrazovanja, odlučujem upisati Učiteljiski fakultet u Petrinji. Moja prva učiteljica pružila mi je mnogo ljubavi i ukazala kako je poziv učitelja više od pukog zanimanja. I ja se danas trudim usaditi, u nove generacije, prave ljudske vrijednosti i mnogo ljubavi.

Moje ime je Minela Šporčić, rođena sam 6. 8. 1981. u Bjelovaru. Djetinjstvo i prve dane školovanja provela sam u Klokočevcu, selu u kojem i danas trenutno boravim. Cijeli moj život povezan je s djecom i brigom o djeci. Uvijek sam čuvala, zabavljala i podučavala mlađe rođake i rođakinje te djecu po susjedstvu. Kao mala djevojčica maštala sam da sam učiteljica. Svoj san sam i ostvarila završivši Učiteljski fakultet u Zagrebu s pojačanim hrvatskim jezikom.

 Zovem se Sanja Pavin. Rođena sam 25.9.1983. godine u Bjelovaru, gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Diplomirana sam učiteljica razredne nastave s pojačanim programom iz hrvatskog jezika. Obožavam svoje zvanje, koje je iznimno odgovorno i zahtjevno, a ujedno kreativno i zabavno.

Moje ime je Ksenija Mohenski. Rođena sam 17. kolovoza, 1988. u Bjelovaru. Osnovnu školu pohađala sam u Rovišću, a srednjoškolsko obrazovanje provodim u općoj gimnaziji u Bjelovaru.