Tradicionalna manifestacije  u organizaciji Društva Naša djeca Bjelovar. Svake godine ova manifestacija održava se krajem svibnja ili početkom lipnja i može se pohvaliti sve većim brojem sudionika.  Sudionici Cvjetnog korza su djeca vtićke, predškolske i školske dobi. Vesela cvjetna povorka uz pratnju glazbenog orkestra prolazi ulicama užeg središta grada. Na kraju se održava svečana priredba.

Održava se već nekoliko godina u mjesecu veljači. Organizatori Malog fašnika su DND Bjelovar i DGV Bjelovar.  Sudionici maskirane povorke su djeca vrtićke, predškolske i školske dobi s područja grada Bjelovara i sudjednih nam općina. Male maškare prolaze ulicama užeg središta grada i na kraju spaljuju i osuđuju Fašnika u dvorištu Gradske uprave, gdje ih uvijek dočekaju susretljivi  čelni ljudi grada Bjelovara.

Redovito odlaženje na Dječji odjel Opće bolnice Bjelovar, radi provođenja raznih kreativnih igraonica, čitaonica i pričaonica, kako bi se malim bolesnicima pružio što ugodniji boravak na odjelu.

„Subota je dan, da biciklom idem van“ moto je biciklijade, koja se održava u proljetnim i jesenskim mjesecima, subotama u suradnji s Mjesnim odborima okolnih naselja. Cilj biciklijade je osvješćivanje zdravog načina života, poticanje na aktivno bavljenje sportom i boravljenje na svježem zraku.